Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2025-06-02 08:11:45
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 

02.06.2025 -06.06.2025

PONIEDZIAŁEK

I śniadanie: pasta z szynki z kukurydzą, ogórkiem kiszonym, papryką czerwoną, serem żółtym. Chleb z masłem. Herbatka z miodem i cytryną

II śniadanie: jabłko, marchewka

Obiad :Krem ziemniaczany z warzywami (9), Makaron (1,3) z musem truskawkowym  ,Woda niegazowana

Podwieczorek: Bułka zapiekana z masłem czosnkowym

 

 

WTOREK

 

I śniadanie: Mueslii z truskawkami, borówkami, kokosem, płatkami owsianymi, miodem. (7). Bułka paryska (1) z masłem (7). Herbatka miętowa

II śniadanie: arbuz     

Obiad : Rosół z ryżem i warzywami (9) ,Pierogi z mięsem, masłem i cebulką , Kompot wieloowocowy         

Podwieczorek :Ciasto francuskie z budyniem i truskawkami własnej produkcji (7), Herbatka

 

ŚRODA

 

I śniadanie: Bułka kajzerka  z masłem, serem żółtym (7), roszpunką, pomidorem. Mleko (7)

II śniadanie: nektarynka     

Obiad: Barszcz zabielany,  Ryż na mleku (7) z jabłkiem, masłem (7) i miodem , Woda niegazowana z cytryną i pomarańczą

Podwieczorek:   Chlebek (1) z masłem (7), szynką i ogórkiem kiszonym, herbatka

 

CZWARTEK        

I śniadanie: rogal (1) z masłem (7), miodem. Mleko (7)

II śniadanie:  gruszka 

Obiad zupa kalafiorowa z koperkiem (9), kotlet drobiowy w płatkach, ziemniaki, buraczki, kompot wieloowocowy         

Podwieczorek :serek danio waniliowy, banan , herbatka

 

PIĄTEK

 

I śniadanie: pasta jajeczna ze szczypiorkiem (7). Chlebek (1) z masłem (7)

II śniadanie:   pomarańcza

Obiad: zupa grochowa z warzywami, miruna w ziołach, kasza, kapusta pekińska z koperkiem , woda niegazowana     

Podwieczorek: Kołaczyk z jabłkiem,  Mleko (7)

P

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij