Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2025-03-29 11:02:04
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

Jadłospis

 31.03.2025 – 04. 04.2025

PONIEDZIAŁEK

I śniadanie:  Kanapka (1) z masłem (7), szynką, rzodkiewką i sałatą. Herbatka owocowa. Kawa z mlekiem

II śniadanie: jabłko

Obiad: Krem z zielonego groszku z grzankami (1,9). Ryż na mleku z jabłkiem (7), masłem (7), miodem. Woda niegazowana z cytryną

Podwieczorek:   Pizzerinki z ciasta francuskiego  z serem żółtym (7) i ketchupem. Herbatka 

 

 

WTOREK

 

I śniadanie: Owsianka  na mleku z sosem malinowym (7) Chlebek (1) z masłem (7). Herbatka z miodem i cytryną

II śniadanie: pomarańcza

Obiad: Rosół z makaronem  i warzywami (1,9). Spaghetti bolognesse z serem (7). Kompot  owocowy  

pOdwieczorek: Deser straciatella własnej produkcji (7) . Herbatka

 

ŚRODA

I śniadanie:  pasta jajeczna ze szczypiorkiem (3,7). Bułka z masłem (7) Herbatka owocowa

II śniadanie:  gruszka

Obiad: Zupa jarzynowa z warzywami (1,9). Makaron w sosie brokułowo – serowym (7)/ Woda niegazowana z pomarańcza      

Podwieczorek: Chałka z miodem/ Herbatka 

 

CZWARTEK        

I śniadanie: rogal z  masełkiem (7)  i powidłami. Mleko  (7)

II śniadanie: marchewka

Obiad: Zupa pomidorowa z ryżem i  warzywami (1,9)

Kotlet drobiowych w płatkach kukurydzianych (1,7), ziemniaki, sałatka z kapusty pekińskiej z kopekriem. Kompot owocowy         

Podwieczorek:   Płatki z mlekiem (7). Herbatka 

PIĄTEK

I śniadanie:  Twarożek ze szczypiorkiem i kiełkami rzodkiewki (7). Chlebek z masłem. Herbatka z miodem i cytryną

II śniadanie:  banan

Obiad: Zupa fasolowa z warzywami Sznycel z ryby (1,3), kasza, marchewka z groszkiem  .Woda niegazowana z cytryną        

Podwieczorek: Drożdżówka z serem (1,7)

  • Herbatka

 

P

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij