Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2025-03-04 09:01:13
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

Jadłospis

03.03.2025-07.03.2025
PONIEDZIAŁEK
I śniadanie: (7) Chlebek (1) z masłem (7) pomidorem . Kiełbaski na gorąco z ketchupem i musztardą. Herbatka z miodem i cytryna
II śniadanie: Jabłko, marchewka
Obiad: Zupa jarzynowa zabielana (7,9 ) Naleśniki z serem i musem truskawkowym. Woda niegazowana
Podwieczorek Jogurcik naturalny z pomarańczą . Pieczywo chrupkie Herbatka


WTOREK
I śniadanie: Chałka z masłem (7) i miodem. Kakao
II śniadanie: Gruszka
Obiad: Kapuśniak z iemniakami (1,9) . Makaron pełnoziarnisty z kurczakiem i pomidorami
Kompot owocowy
Podwieczorek Banan w gorzkiej czekoladzie . Herbatka
ŚRODA
I śniadanie: Chlebek z masłem i ogórkiem (7) Płatki z mlekiem II śniadanie: pomarańcza
Obiad Zupa pomidorowa z ryżem i warzywami (1,9) Pierogi z truskawkami
Woda niegazowana z cytryną
Podwiec zorek Placuszki jogurtowe z dżemem . Herbatka

CZWARTEK
I śniadanie: Bułka (7) z masłem (1) sałatą zieloną , serem żółtym . Herbatka malinowa
II śniadanie: banan
Obiad: Rosół z makaronem i warzywami (1,9) Pałki z kurczaka, kasza, sałata lodowa z kukurydzą , pomidorem i ogórkiem.
• Kompot owocowy
Podwieczorek Galaretka Owocowa. Herbatka

PIĄTEK
I śniadanie: Chlebek (1) z masłem (7) Pasta jajeczna z szczypiorkiem. Herbatka owoce leśne. Kawa z mlekiem (7)
II śniadanie: mix owoców
Obiad: Zupa (1,9)grochowa z warzywami
• Sznycel z ryby, ziemniaki , marchewka z groszkiem.
• Woda niegazowana z cytryną,pomarańczą
Podwieczorek Jogurt Truskawkowy
• Herbatka owocowa


PAlergeny:
1)Zboża zawierające gluten i produkty pochodne
3) Jajka i produkty pochodne
4)Ryby i produkty pochodne
7) Mleko i produkty pochodne
8)Orzechy i produkty pochodne
9) Seler i produkty pochodne

Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastąpić zmiany
Kucharka: Intendent: Dyrektor:

 

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij