Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2025-02-09 16:58:10
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 10.02.25
PONIEDZIAŁEK
I śniadanie: (7) Chlebek (1) z masłem (7) szynką i pomidorem Herbatka malinowa
II śniadanie: banan
Obiad: Zupa (1,9 ) pomidorowa z ryżem i warzywami. Makaron (z twarogiem (masłem i miodem. Woda niegazowana z cytrynką
Podwieczorek Bułlka zapiekana z serem i ketchupem. Papryka. Herbatka


WTOREK
I śniadanie: Chałka z masłem (7) i miodem. Mleko
II śniadanie: jabłko
Obiad: Zupa kalafiorowa ziemniakami (1,9) . Gulasz wieprzowy , kasza bulgur i ogórki kiszone.
Kompot owocowy
Podwieczorek Kisiel malinowy własnej produkcji . Herbatka
ŚRODA
I śniadanie: Bułka grahamka (7) z pasztetem pieczonym i ogórkiem kiszonym.
Herbatka z miodem i cytryną II śniadanie: pomarańcza
Obiad Zupa ogórkowa z warzywami (1,9) Kotleciki z brokułów i sera z sosem czosnkowym
Woda niegazowana z pomarańczą
Podwiec zorek Wafle Ryżowe z almette i rzodkiewką
Mleko (7)

CZWARTEK
I śniadanie: Chlebek (7) z masłem (1) serem żółtym i ogórkiem zielonym. Herbatka malinowa
II śniadanie: mandarynka
Obiad: Rosół z ciastem lanym i warzywami (1,9) Spagetti Bolonesse z mięsem mielonym i serem
• Kompot owocowy
Podwieczorek Koktajl truskawkowy (7)

PIĄTEK
I śniadanie: Chlebek (1) z masłem (7), serkiem almette , szczypiorkiem i rzodkiewką . Herbatka owoce leśne. Kawa z mlekiem (7)
II śniadanie: orzechy nerkowca
Obiad: Zupa (1,9)grochowa z warzywami
• miruna w ziołach, kasza bulgur mizeria z jogurtem naturalym (7)
• Woda niegazowana z cytryną,pomarańczą
Podwieczorek Kołaczyk z budyniem ()
• Herbatka owocowa


PAlergeny:
1)Zboża zawierające gluten i produkty pochodne
3) Jajka i produkty pochodne
4)Ryby i produkty pochodne
7) Mleko i produkty pochodne
8)Orzechy i produkty pochodne
9) Seler i produkty pochodne

Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastąpić zmiany
Kucharka: Intendent: Dyrektor:

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij