Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2025-01-15 17:24:46
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 

20.01.2025  - 24.01.2025

PONIEDZIAŁEK   I śniadanie: Chlebek (1) z masełkiem (7),szynką. Pomidorem. Herbatka z cytryną. Kawa z mlekiem (7) II śniadanie: banan       

Obiad: Kapuśniak z warzywami (1,9). Makaron z sosem pomidorowo - ziołowym . Woda niegazowana z cytryną 

Podwieczorek: Parówki w cieście francuskim z ketchupem. Melon. Herbatka owocowa

  

WTOREK

I śniadanie:  Płatki z mlekiem (7). Chlebek (7) z masłem (7)

II śniadanie: kaki        

Obiad: Zupa jarzynowa  z warzywami  (9). Pierogi z mięsem, masłem i cebulką . Kompot wieloowocowy       

Podwieczorek: Wafle ryżowe z dżemem. Herbatka owocowa

 

ŚRODA

I śniadanie:  bułka grahamka (1) z masłem (7) pasztetem i ogórkiem kiszonym.. Herbatka malinowa. Kawa z mlekiem (7).

II śniadanie: jabłko     

Podwieczorek: Krem z zielonego groszku z grzankami. Fasolka po bretońsku z kiełbasą. Bułka paryska (1). Woda niegazowana z cytryną     

Podwieczorek: Shejk bounty własnej produkcji. Herbatka owocowa

 

CZWARTEK        

I śniadanie: chleb (1) z masłem (7), serem żółtym, rzodkiewką, pomidorem i cebulką zieloną. Mleko(7)

II śniadanie: ananas   

Obiad: Rosół z makaronem (1) i warzywami. Kotlet drobiowy (1,3), ziemniaki, marchewka z groszkiem. Kompot wieloowocowy          

Podwieczorek: Serek danio waniliowy. Pomarańcza (). Herbatka owocowa

PIĄTEK

I śniadanie: Kajzerka (1) z filetem z makreli w pomidorach. Herbatka.

II śniadanie: mandarynka   

Obiad: Zupa brokułowa z ryżem (1). Jajko (3) w sosie musztardowym, ziemniaki, sałatka z ogórka zielonego i cebulki. Woda niegazowana   

Podwieczorek: Babeczki czekoladowe z maliną. Herbatka owocowa

 

 

13.01.2025 – 17.01.2025

PONIEDZIAŁEK
Kiełbaski na gorąco z ketchupem, musztardą. Chlebek (1) z masełkiem (7), ogórkiem zielonym. Herbatka z cytryną
Zupa pomidorowa z makaronem (1) i warzywami (9)
Naleśniki (1,3) z serem (3)
Woda niegazowana z cytryną


WTOREK

Bułka maślana (1) z masłem dżemem (7). Kakao (7)
Zupa grochowa z warzywami (9)
Gulasz, kasza, ogórek kiszony
Kompot wieloowocowy
ŚRODA
Bułka z dynią (1) z masłem (7) szynką, sałatą zieloną, pomidorem. Herbatka malinowa.
Zupa ogórkowa z warzywami (9,1)
Kopytka (1,3) z serkiem waniliowym własnej produkcji
Woda niegazowana z cytryną i pomarańczą

CZWARTEK Bułka grahamka z masłem (7) pastą jajeczną ze szczypiorkiem (3). Herbatka z cytrynką.
Zupa kalafiorowa z warzywami (7)
Pulpety w sosie pomidorowym (3), ryż, brokuł gotowany na parze
Kompot wieloowocowy
PIĄTEK
Bułka z masłem (7) filetem z makreli w pomidorach. Herbatka
Krupnik z warzywami (9)
Miruna w ziołach, ziemniaki, mizeria (7)
Woda niegazowana
Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastąpić zmiany
Kucharka: Intendent: Dyrektor:


Alergeny:
1)Zboża zawierające gluten i produkty pochodne
3) Jajka i produkty pochodne
4)Ryby i produkty pochodne
7) Mleko i produkty pochodne
8)Orzechy i produkty pochodne
9) Seler i produkty pochodne

 

 

 

 

14.10.2024 – 18.10.2024


Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastąpić zmiany
Kucharka: Intendent: Dyrektor:


Alergeny:
1)Zboża zawierające gluten i produkty pochodne
3) Jajka i produkty pochodne
4)Ryby i produkty pochodne
7) Mleko i produkty pochodne
8)Orzechy i produkty pochodne
9) Seler i produkty pochodne

 

Drukuj
Zamknij