Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2025-01-12 07:41:44
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

13.01.2025 – 17.01.2025

PONIEDZIAŁEK
Kiełbaski na gorąco z ketchupem, musztardą. Chlebek (1) z masełkiem (7), ogórkiem zielonym. Herbatka z cytryną
Zupa pomidorowa z makaronem (1) i warzywami (9)
Naleśniki (1,3) z serem (3)
Woda niegazowana z cytryną


WTOREK

Bułka maślana (1) z masłem dżemem (7). Kakao (7)
Zupa grochowa z warzywami (9)
Gulasz, kasza, ogórek kiszony
Kompot wieloowocowy
ŚRODA
Bułka z dynią (1) z masłem (7) szynką, sałatą zieloną, pomidorem. Herbatka malinowa.
Zupa ogórkowa z warzywami (9,1)
Kopytka (1,3) z serkiem waniliowym własnej produkcji
Woda niegazowana z cytryną i pomarańczą

CZWARTEK Bułka grahamka z masłem (7) pastą jajeczną ze szczypiorkiem (3). Herbatka z cytrynką.
Zupa kalafiorowa z warzywami (7)
Pulpety w sosie pomidorowym (3), ryż, brokuł gotowany na parze
Kompot wieloowocowy
PIĄTEK
Bułka z masłem (7) filetem z makreli w pomidorach. Herbatka
Krupnik z warzywami (9)
Miruna w ziołach, ziemniaki, mizeria (7)
Woda niegazowana
Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastąpić zmiany
Kucharka: Intendent: Dyrektor:


Alergeny:
1)Zboża zawierające gluten i produkty pochodne
3) Jajka i produkty pochodne
4)Ryby i produkty pochodne
7) Mleko i produkty pochodne
8)Orzechy i produkty pochodne
9) Seler i produkty pochodne

 

 

 

 

14.10.2024 – 18.10.2024


Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastąpić zmiany
Kucharka: Intendent: Dyrektor:


Alergeny:
1)Zboża zawierające gluten i produkty pochodne
3) Jajka i produkty pochodne
4)Ryby i produkty pochodne
7) Mleko i produkty pochodne
8)Orzechy i produkty pochodne
9) Seler i produkty pochodne

 

Drukuj
Zamknij