Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2024-11-11 11:37:19
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

11.11 - 15.11.2024

PONIEDZIAŁEK
ŚWIĘTO NIEPODLEGŁOŚCI – PLACÓWKA NIECZYNNA

WTOREK
I śniadanie: Bułka maślana z masłem (7) i miodem. Mleko (7). Herbatka owocowa. II śniadanie: melon
Obiad: Rosół z makaronem (1,3) z warzywami . Potrawka z kurczaka z warzywami (kukurydzą, groszkiem, ogórkiem kisoznym, papryką czerwoną ). Bułka paryska. Sok pomarańczowy 100%
Podwieczorek: Serek waniliowy własnej produkcji (7). Banan Herbatka owocowa

ŚRODA
I śniadanie: Kanapka z szynką, sałatą zieloną, papryką czerwoną. Kawa z mlekiem. Herbatka z miodem i cytryną II śniadanie: kaki
Obiad: Krem brokułowy z ryżem. Kopytka z sosem waniliowym (1,3,7). Woda niegazowana z cytrynką i pomarańczą
Podwieczorek: Parówki w cieście francuskim z ketchupem. Pomidorki koktajlowe. Herbatka

CZWARTEK I śniadanie: Owsianka na mleku z bananami i cynamonem. Chlebek z masłem. Herbatka miętowa II śniadanie: ananas
Obiad: Zupa grochowa z warzywami. Spagetti (1) z mięsem mielonym i serem (7). Kompot malinowy
Podwieczorek: Koktajl borówkowy z biszkopcikiem. Jabłko. Herbatka
PIĄTEK
I śniadanie:. Bułka z serem żółtym, rukolą, ogórkiem zielonym i pomidorem.
Kawa z mlekiem (7). Herbatka owocowa
II śniadanie: mandarynka
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem (1,3). Miruna w ziołach, ziemniaki, mizeria (7). Kompot truskawkowy
Podwieczorek: Kubuś mus, Wafle ryżowe


PAlergeny:
1)Zboża zawierające gluten i produkty pochodne
3) Jajka i produkty pochodne
4)Ryby i produkty pochodne
7) Mleko i produkty pochodne
8)Orzechy i produkty pochodne
9) Seler i produkty pochodne

Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastąpić zmiany
Kucharka: Intendent: Dyrektor:

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij