Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie
Data wytworzenia: | 2024-10-27 19:21:18 |
---|---|
Redaktor: | Jagiełło Edyta |
Opis: | Modyfikacja treści strony |
28.10 - 01 .11.2024
PONIEDZIAŁEK
I śniadanie Chlebek(1) z masłem (7), szyneczką, ogórkiem zielonym. Herbatka z cytryną. Kawa z mlekiem (7). II śniadanie: banany
Obiad: Kapuśniak z ziemniakami (1,9). Racuchy z powidłami (1,7,3). Woda niegazowana z pomarańczą .Rogal (1) z masłem (7), mleko
WTOREK
I śniadanie: Bułka maślana (1) z masłem (7),twarożkiem (7) i owocami. Herbatka miętowa. II śniadanie: melon, ananas
Obiad: Zupa brokułowa z ryżem (1,9). Pulpety w sosie pomidorowym, kasza, ogórek kiszony. Kompot wieloowocowy
Podwieczorek: Wafle ryżowe. Kubuś mus
ŚRODA
I śniadanie: Chlebek z masłem (7) pasta z tuńczyka (7) z ogórkiem, fasolą, serem(7), kukurydzą, cebulą. Kawa z mlekiem. (7) Herbatka mandarynkowa z limonką II śniadanie: kaki
Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem (1,9). Jajko w sosie musztardowym, ziemniaki, kapusta biała oprószana. Woda niegazowana
Podwieczorek: Czekolada na gorąco własnej produkcji i (7). Chlebek żytni
CZWARTEK I śniadanie: Bułka grahamka (7) z pasztetem pieczonym, pomidorem, szczypiorkiem. Herbatka mandarynkowa z limonką. Kawa z mlekiem , II śniadanie: kiwi
Obiad: Zupa grochowa z warzywami (1,9). Pierogi (1,3) z mięsem, masłem, cebulką (). Kompot owocowy
Podwieczorek Koktajl malinowy (7)
PIĄTEK
1 listopada – placówka nieczynna
PAlergeny:
1)Zboża zawierające gluten i produkty pochodne
3) Jajka i produkty pochodne
4)Ryby i produkty pochodne
7) Mleko i produkty pochodne
8)Orzechy i produkty pochodne
9) Seler i produkty pochodne
Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastąpić zmiany
Kucharka: Intendent: Dyrektor: