Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2024-01-28 11:48:25
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

Jadłospis  

29.01.-02.02.2024

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, szynka, ser żółty, czerwona papryka (1,7).
Herbata z malinowa.

II śniadanie : Jabłko.

Obiad : Zupa pieczarkowa zabielana z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 1,9). Makaron z sosem serowo - brokułowym (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Koktajl bananowo – szpinakowy (7).

 


WTOREK : I śniadanie: Bułka kajzerka z masłem, ogórek zielony, płatki miodowe z mlekiem (1,7).
Herbata z cytryną i miodem.

II śniadanie : Banan.

Obiad : Rosół z makaronem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 1,9). Gulasz drobiowy zabielany, ziemniaki, buraczki (7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Galaretka owocowa.


ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, szynka, ser żółty, ogórek (1,7).
Herbata żurawinowa.

II śniadanie : Melon.
Obiad : Zupa warzywna zabielana z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9). Racuchy z jabłkami (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Pół rogala z masłem (1,7).


CZWARTEK : I śniadanie : Chałka z masłem (1,7).
Kakao (7).


II śniadanie : Gruszka.


Obiad : Krem z kalafiora z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 1,9). Spaghetti z sosem pomidorowym, ser (1,3,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Kisiel owocowy.


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, jajecznica, zielona cebulka (1,7).
Herbata z cytryną i miodem.

II śniadanie : Pomarańcza.

Obiad : Zupa z czerwonej fasoli zabielana z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9). Kluski na parze z masłem i miodem (1,3,7).
Woda niegazowana.


Podwieczorek : Kajzerka zapiekana z serem, keczup (1,7).

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij