Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2020-03-01 11:37:30
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 

Jadłospis od 2 do 6 marca 2020r.

Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastapić zmiany.

DNI TYGODNIA         ŚNIADANIE              OBIAD PODWIECZOREK
Poniedziałek I śniadanie: pieczywo mieszane (1), z masłem, rzodkiewką, kiełbasa cienka śląska, ketchup. Herbata owocowa, mleko (6).
II śniadanie: gruszka suszona, woda niegazowana.
Zupa jarzynowa z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler). Makaron z musem truskawkowym.Woda z cytryną. Bułka z serkiem Almette, herbata.
Wtorek I śniadanie: pieczywo mieszane (1) z masłem, szczypiorkiem(6), płatki kukurydziane z mlekiem (6), herbata z cytryną.
II śniadanie: słonecznik, suszona, woda niegazowana.
Rosół z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler) z makaronem alfabet. Pierogi z mięsem, masłem, cebulką. Kompot wieloowocowy. Deser Monte, herbata.
Środa I śniadanie: bułka maślana (1) z masłem (6). Kawa z mlekiem (6), herbata malinowa.
II śniadanie: pomidorki koktajlowe,  woda niegazowana.
Żurek z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler). Knedle z truskawką.Woda z cytryną. Jogurt naturalny, woda z cytryną.
Czwartek I śniadanie: pieczywo mieszane (1) z masłem (6), dżemem truskawkowym. Herbata zielona, kawa z mlekiem (6).
II śniadanie: marchewka, woda niegazowana.
Zupa  krem ziemniaczany z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler) zabielany. Łazanki z kiełbasą, kapustą kiszoną. Kompot wieloowocowy. Gyoza z jabłkiem z [polewą czekoladową, herbata.
Piątek I śniadanie: bułka wrocławska (1) z masłem (6), pomidorem. Herbata owocowa, kawa z mlekiem.
II sniadanie: morela suszona, woda niegazowana.
Zupa grochowa z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler). Paluszki rybne, kasza gryczana, marchewka z groszkiem. Kompot wieloowocowy. Pałki kukurydziane, rodzynki, herbata.

 

Drukuj
Zamknij