Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-06-19 06:50:00
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

19.06.-23.06.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, ser żółty, pomidor (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Pomarańcza.

Obiad : Zupa kapuśniak z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Placki ziemniaczane z ketchupem (1,3).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Bułka grahamka zapiekana z masłem czosnkowym (1,7).
Herbata.



WTOREK : I śniadanie: Rogal z masłem (1,7).
Mleko (7).

II śniadanie : Jabłko.


Obiad : Rosół z makaronem z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Kotlet drobiowy, ryż, marchewka z groszkiem (1,3).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Koktajl owocowy (7).
Herbata.

 

 

ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, ketchup, musztarda (1,7).
Herbata owocowa.

II śniadanie : Papryka czerwona.

Obiad : Zupa jarzynowa z ( marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)).
Knedle ze śliwką z masłem i miodem (1,3).
Woda niegazowana .

Podwieczorek : Bułka maślana z masłem (1,7).
Herbata.

CZWARTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, makrela w sosie pomidorowym (1,4,7).
Herbata owocowa.


II śniadanie : Słonecznik.

Obiad : Zupa pomidorowa z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Pierogi z mięsem, masłem i cebulą (1,9).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Wafle ryżowe z miodem .
Herbata.

 

PIĄTEK : I śniadanie : Bułka grahamka z masłem, rzodkiewka (1,7).
Mleko (7).

II śniadanie : Mieszanka studencka (8).

Obiad : Zupa fasolowa z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Mintaj panierowany, ryż, fasolka szparagowa (1,3,4).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Serek waniliowy własnej produkcji (7).
Herbata.

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij