Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie
Data wytworzenia: | 2023-06-19 06:50:00 |
---|---|
Redaktor: | Jagiełło Edyta |
Opis: | Modyfikacja treści strony |
19.06.-23.06.2023
PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, ser żółty, pomidor (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).
II śniadanie : Pomarańcza.
Obiad : Zupa kapuśniak z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Placki ziemniaczane z ketchupem (1,3).
Woda niegazowana.
Podwieczorek : Bułka grahamka zapiekana z masłem czosnkowym (1,7).
Herbata.
WTOREK : I śniadanie: Rogal z masłem (1,7).
Mleko (7).
II śniadanie : Jabłko.
Obiad : Rosół z makaronem z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Kotlet drobiowy, ryż, marchewka z groszkiem (1,3).
Kompot owocowy.
Podwieczorek : Koktajl owocowy (7).
Herbata.
ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, ketchup, musztarda (1,7).
Herbata owocowa.
II śniadanie : Papryka czerwona.
Obiad : Zupa jarzynowa z ( marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)).
Knedle ze śliwką z masłem i miodem (1,3).
Woda niegazowana .
Podwieczorek : Bułka maślana z masłem (1,7).
Herbata.
CZWARTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, makrela w sosie pomidorowym (1,4,7).
Herbata owocowa.
II śniadanie : Słonecznik.
Obiad : Zupa pomidorowa z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Pierogi z mięsem, masłem i cebulą (1,9).
Kompot owocowy.
Podwieczorek : Wafle ryżowe z miodem .
Herbata.
PIĄTEK : I śniadanie : Bułka grahamka z masłem, rzodkiewka (1,7).
Mleko (7).
II śniadanie : Mieszanka studencka (8).
Obiad : Zupa fasolowa z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Mintaj panierowany, ryż, fasolka szparagowa (1,3,4).
Woda niegazowana.
Podwieczorek : Serek waniliowy własnej produkcji (7).
Herbata.