Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-06-07 11:40:03
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

12.06.-16.06.2023

 

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, pasztet pieczony, rzodkiewka (1,7).

Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

 

II śniadanie :  Mandarynka.

 

Obiad : Zupa ogórkowa zabielana z  warzywami  ( marchew,  pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Racuchy z jogurtem waniliowym

własnej produkcji  (1,3,7).

Woda niegazowana.

 

Podwieczorek : Bułka grahamka z masłem, serek śmietankowy, pomidor (1,7).   

Herbata.

 

 

    

WTOREK : I śniadanie: Bułka maślana z masłem (1,7).

Kakao (7).

 

II śniadanie : Arbuz.

 

 

Obiad : Rosół z  ryżem z  warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler

(1,9). Łazanki z kiełbasą (1).

Kompot  owocowy.

 

Podwieczorek : Budyń waniliowy (7).

Herbata.

 

 

ŚRODA: I śniadanie :  Pieczywo mieszane z masłem, szynką i ogórkiem kiszonym (1,7).

Herbata owocowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie :  Banan.

 

Obiad : Zupa jarzynowa  zabielana  z  warzywami  ( marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Makaron z sosem pomidorowo -

- ziołowym (1,7).

Woda niegazowana .

 

Podwieczorek : Chrupki kukurydziane, pomarańcza (1).

Herbata owocowa.

 

                            

CZWARTEK : I śniadanie : Bułka  kajzerka  z masłem, i miodem  (1,7).

Mleko (7).

 

 

II śniadanie :  Mieszanka studencka (8).

                                       

 

Obiad : Zupa ziemniaczana  z  warzywami  ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Potrawka z kurczaka (kukurydza, ogórek kiszony, fasola czerwona, papryka), bułka paryska (1).

Kompot  owocowy. 

 

Podwieczorek : Galaretka z truskawkami.

Herbata.

 

 

PIĄTEK :  I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, serem i pomidorem  (1,7).

Herbata miętowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

 

II śniadanie :  Jabłko.

 

Obiad : Zupa grochowa na  kościach wędzonych  z  warzywami (marchew, pietruszka,  por, seler (1,9).

Kotlety jajeczne, ziemniaki, brokuły naparze z sosem czosnkowym (1,3,7).

Woda niegazowana.

 

Podwieczorek : Koktajl truskawkowy, wafle ryżowe (1,7).

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

Drukuj
Zamknij