Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-05-14 18:09:18
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 15.05.-19.05.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, pasztet pieczony, ogórek kiszony (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Pomidorki koktajlowe.

Obiad : Zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,9)). Kluski na parze, sos jogurtowo - borówkowym (1,7).
Woda niegazowana.


Podwieczorek : Kanapka z masłem, sałatą zieloną i czerwoną papryką
(1,7).
Mleko (7).

 


WTOREK : I śniadanie: Bułka maślana z masłem (1,7).
Mleko (7).


II śniadanie : Banan.


Obiad : Rosół z lanymi kluseczkami z warzywami ( marchew,
pietruszka, por, seler (1,9)). Spaghetti z mięsem mielonym
( wieprzowym), sos pomidorowy (1,3).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Galaretka truskawkowa z pianką jogurtową, biszkopt
(1,3,7).

 

 

ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, polędwica drobiowa (1,7).
Herbata z cytryną i miodem.


Obiad : Bułka z masłem i serem (1,7). Kołaczyk z jabłkami (1,3,7).
Woda niegazowana .


Podwieczorek : Mus owocowy.

 

CZWARTEK : I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem (1,7).
Płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).
Herbata żurawinowa.


II śniadanie : Marchewka.

Obiad : Krupnik z ziemniakami i z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Kotlet drobiowy, ziemniaki, mizeria (1,3,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Mini tarta z budyniem waniliowym (1,3,7).
Herbata owocowa.

PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, jajko na twardo, zielony ogórek (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (7).

 

II śniadanie : Jabłko.


Obiad : Zupa pieczarkowa zabielana z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Knedle ze śliwkami z masłem i
miodem (1,3,4).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Bułka kajzerka zapiekana z żółtym serem i czosnkiem (1,7).

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij