Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-04-23 16:53:53
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 

24.04.-28.04.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, keczup, musztarda (1,7).
Herbata owoce leśne, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Jabłko.

Obiad : Kapuśniak z ziemniakami z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Spaghetti z sosem serowo - brokułowym (1,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Bułka kajzerka zapiekana z żółtym serem i czosnkiem (1,7).

 


WTOREK : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem , czerwoną papryką i rukolą (1,7).
Herbata żurawinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Ananas.


Obiad : Rosół z lanym ciastem z warzywami (1,3,7) ( marchew,
pietruszka, por, seler (1,9)). Klopsy, kasza bulgur, surówka z
białej kapusty (1,3,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Serek waniliowy (własnej produkcji) (7).

 

ŚRODA: I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem i zielonym ogórkiem (1,7). Płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Marchewka.


Obiad : Zupa pomidorowa z makaronem zabielana z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9).
Placki ziemniaczane, ketchup (1,3).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Hot dogi (1).
Herbata owocowa.

 

CZWARTEK : I śniadanie : Bułka „plecionka” z masłem i miodem (1,7).
Mleko ( 7 ).


II śniadanie : Żurawina ze słonecznikiem


Obiad : Zupa brokułowa zabielana z ryżem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Rolady, ziemniaki, buraczki.
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Mus owocowy.


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, pomidorem i zieloną cebulką (1,7). Grysik na mleku z syropem malinowym (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Banan.

Obiad : Zupa z czerwonej fasoli z ziemniakami z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Jajko sadzone, ziemniaki, mizeria (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Rogalik z masłem (1,7).

 

24.04.-28.04.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, keczup, musztarda (1,7).
Herbata owoce leśne, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Jabłko.

Obiad : Kapuśniak z ziemniakami z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Spaghetti z sosem serowo - brokułowym (1,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Bułka kajzerka zapiekana z żółtym serem i czosnkiem (1,7).

 


WTOREK : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem , czerwoną papryką i rukolą (1,7).
Herbata żurawinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Ananas.


Obiad : Rosół z lanym ciastem z warzywami (1,3,7) ( marchew,
pietruszka, por, seler (1,9)). Klopsy, kasza bulgur, surówka z
białej kapusty (1,3,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Serek waniliowy (własnej produkcji) (7).

 

ŚRODA: I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem i zielonym ogórkiem (1,7). Płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Marchewka.


Obiad : Zupa pomidorowa z makaronem zabielana z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9).
Placki ziemniaczane, ketchup (1,3).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Hot dogi (1).
Herbata owocowa.

 

CZWARTEK : I śniadanie : Bułka „plecionka” z masłem i miodem (1,7).
Mleko ( 7 ).


II śniadanie : Żurawina ze słonecznikiem


Obiad : Zupa brokułowa zabielana z ryżem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Rolady, ziemniaki, buraczki.
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Mus owocowy.


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, pomidorem i zieloną cebulką (1,7). Grysik na mleku z syropem malinowym (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Banan.

Obiad : Zupa z czerwonej fasoli z ziemniakami z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Jajko sadzone, ziemniaki, mizeria (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Rogalik z masłem (1,7).

 

24.04.-28.04.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, keczup, musztarda (1,7).
Herbata owoce leśne, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Jabłko.

Obiad : Kapuśniak z ziemniakami z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Spaghetti z sosem serowo - brokułowym (1,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Bułka kajzerka zapiekana z żółtym serem i czosnkiem (1,7).

 


WTOREK : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem , czerwoną papryką i rukolą (1,7).
Herbata żurawinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Ananas.


Obiad : Rosół z lanym ciastem z warzywami (1,3,7) ( marchew,
pietruszka, por, seler (1,9)). Klopsy, kasza bulgur, surówka z
białej kapusty (1,3,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Serek waniliowy (własnej produkcji) (7).

 

ŚRODA: I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem i zielonym ogórkiem (1,7). Płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Marchewka.


Obiad : Zupa pomidorowa z makaronem zabielana z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9).
Placki ziemniaczane, ketchup (1,3).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Hot dogi (1).
Herbata owocowa.

 

CZWARTEK : I śniadanie : Bułka „plecionka” z masłem i miodem (1,7).
Mleko ( 7 ).


II śniadanie : Żurawina ze słonecznikiem


Obiad : Zupa brokułowa zabielana z ryżem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Rolady, ziemniaki, buraczki.
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Mus owocowy.


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, pomidorem i zieloną cebulką (1,7). Grysik na mleku z syropem malinowym (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Banan.

Obiad : Zupa z czerwonej fasoli z ziemniakami z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Jajko sadzone, ziemniaki, mizeria (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Rogalik z masłem (1,7).

 

 

24.04.-28.04.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, keczup, musztarda (1,7).
Herbata owoce leśne, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Jabłko.

Obiad : Kapuśniak z ziemniakami z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Spaghetti z sosem serowo - brokułowym (1,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Bułka kajzerka zapiekana z żółtym serem i czosnkiem (1,7).

 


WTOREK : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem , czerwoną papryką i rukolą (1,7).
Herbata żurawinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Ananas.


Obiad : Rosół z lanym ciastem z warzywami (1,3,7) ( marchew,
pietruszka, por, seler (1,9)). Klopsy, kasza bulgur, surówka z
białej kapusty (1,3,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Serek waniliowy (własnej produkcji) (7).

 

ŚRODA: I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem i zielonym ogórkiem (1,7). Płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Marchewka.


Obiad : Zupa pomidorowa z makaronem zabielana z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9).
Placki ziemniaczane, ketchup (1,3).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Hot dogi (1).
Herbata owocowa.

 

CZWARTEK : I śniadanie : Bułka „plecionka” z masłem i miodem (1,7).
Mleko ( 7 ).


II śniadanie : Żurawina ze słonecznikiem


Obiad : Zupa brokułowa zabielana z ryżem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Rolady, ziemniaki, buraczki.
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Mus owocowy.


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, pomidorem i zieloną cebulką (1,7). Grysik na mleku z syropem malinowym (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Banan.

Obiad : Zupa z czerwonej fasoli z ziemniakami z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Jajko sadzone, ziemniaki, mizeria (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Rogalik z masłem (1,7).

 

24.04.-28.04.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, keczup, musztarda (1,7).
Herbata owoce leśne, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Jabłko.

Obiad : Kapuśniak z ziemniakami z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Spaghetti z sosem serowo - brokułowym (1,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Bułka kajzerka zapiekana z żółtym serem i czosnkiem (1,7).

 


WTOREK : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem , czerwoną papryką i rukolą (1,7).
Herbata żurawinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Ananas.


Obiad : Rosół z lanym ciastem z warzywami (1,3,7) ( marchew,
pietruszka, por, seler (1,9)). Klopsy, kasza bulgur, surówka z
białej kapusty (1,3,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Serek waniliowy (własnej produkcji) (7).

 

ŚRODA: I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem i zielonym ogórkiem (1,7). Płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Marchewka.


Obiad : Zupa pomidorowa z makaronem zabielana z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9).
Placki ziemniaczane, ketchup (1,3).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Hot dogi (1).
Herbata owocowa.

 

CZWARTEK : I śniadanie : Bułka „plecionka” z masłem i miodem (1,7).
Mleko ( 7 ).


II śniadanie : Żurawina ze słonecznikiem


Obiad : Zupa brokułowa zabielana z ryżem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Rolady, ziemniaki, buraczki.
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Mus owocowy.


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, pomidorem i zieloną cebulką (1,7). Grysik na mleku z syropem malinowym (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Banan.

Obiad : Zupa z czerwonej fasoli z ziemniakami z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Jajko sadzone, ziemniaki, mizeria (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Rogalik z masłem (1,7).

 

24.04.-28.04.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, keczup, musztarda (1,7).
Herbata owoce leśne, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Jabłko.

Obiad : Kapuśniak z ziemniakami z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Spaghetti z sosem serowo - brokułowym (1,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Bułka kajzerka zapiekana z żółtym serem i czosnkiem (1,7).

 


WTOREK : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem , czerwoną papryką i rukolą (1,7).
Herbata żurawinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Ananas.


Obiad : Rosół z lanym ciastem z warzywami (1,3,7) ( marchew,
pietruszka, por, seler (1,9)). Klopsy, kasza bulgur, surówka z
białej kapusty (1,3,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Serek waniliowy (własnej produkcji) (7).

 

ŚRODA: I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem i zielonym ogórkiem (1,7). Płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Marchewka.


Obiad : Zupa pomidorowa z makaronem zabielana z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9).
Placki ziemniaczane, ketchup (1,3).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Hot dogi (1).
Herbata owocowa.

 

CZWARTEK : I śniadanie : Bułka „plecionka” z masłem i miodem (1,7).
Mleko ( 7 ).


II śniadanie : Żurawina ze słonecznikiem


Obiad : Zupa brokułowa zabielana z ryżem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Rolady, ziemniaki, buraczki.
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Mus owocowy.


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, pomidorem i zieloną cebulką (1,7). Grysik na mleku z syropem malinowym (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Banan.

Obiad : Zupa z czerwonej fasoli z ziemniakami z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Jajko sadzone, ziemniaki, mizeria (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Rogalik z masłem (1,7).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij