Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-04-02 09:43:29
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

03.04.-07.04.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, szynką i zielonym ogórkiem (1,7).
Herbata owoce leśne, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).


II śniadanie : Mieszanka bakaliowa (żurawina, słonecznik, rodzynki).

Obiad : Zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Ryż na mleku z jabłkami z masłem i miodem (1,7).
Woda niegazowana z cytryną.


Podwieczorek : Bułka kajzerka z masłem, pastą jajeczną i szczypiorkiem (1,3,7).
Herbata owocowa.



WTOREK : Bułka kajzerka z masłem i z żółtym serem, płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).
Herbata z cytryną i miodem.


II śniadanie : Banan.


Obiad : Rosół z makaronem z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler 1,9)). Udźce z kurczaka, ziemniaki, sałata zielona z sosem jogurtowym ( 1,7 ).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Kisiel owocowy własnej produkcji (1).

 

ŚRODA: I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, żółtym serem i szynką (1,7).
Herbata żurawinowa.


II śniadanie : Soczek pomarańczowy 100 %.


Obiad : Zupa pomidorowa zabielana z ryżem z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9). Pierogi z mięsem masłem i cebulką (1,3,7).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Kanapka z masłem, serkiem śmietankowym i pomidorem (1,7),
Herbata owocowa.

CZWARTEK : I śniadanie : Bułka maślana z masłem i miodem(1,7).
Mleko ( 7 ).


II śniadanie : Melon.


Obiad : Krupnik z ziemniakami z warzywami (marchew, pietruszka,
por, seler (1,9)). Kotlet drobiowy w płatkach kukurydzianych, warzywa na patelnię (1,3).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Budyń waniliowy (1,7).

 


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, pastą rybno - jajeczną (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

Herbata truskawkowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Gruszka.

Obiad : Zupa jarzynowa z ziemniakami z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Kotlet jajeczny, ziemniaki, marchewka
groszkiem (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Koktajl bananowo - malinowy (7).

 

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij