Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-03-19 10:22:02
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

  

20.03.-24.03.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, szynką i z kiszonym ogórkiem (1,7).
Herbata żurawina, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Rodzynki.

Obiad : Żurek z ziemniakami zabielany z warzywami ( marchew,
pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Makaron pełnoziarnisty z twarogiem,
masłem i miodem (1,3,7). Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Bułka plecionka z masłem, mleko (1,7).



WTOREK : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, ketchup (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Gruszka.


Obiad : Krupnik z ziemniakami zabielany z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Spaghetti z mięsem mielonym (wieprzowym), sos pomidorowy, ser żółty(1,3,7). Kompot owocowy.

Podwieczorek : Koktajl truskawkowy (7).


ŚRODA: I śniadanie : Rogal z masłem ( 1,7).
Mleko (7).


II śniadanie : Banan.


Obiad : Zupa pomidorowa zabielana z ryżem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9 )).Racuchy z jabłkami ( 1,3,7 ).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Budyń (1,7).


CZWARTEK : I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem (1,7).
Mleko (7).

II śniadanie : Marchewka.

Obiad : Rosół z makaronem z pietruszką z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Kotlet drobiowy, ziemniaki, ogórek
kiszony (1,3). Kompot owocowy.

Podwieczorek : Drożdżówka z nadzieniem owocowym (1,3,7).


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, żółtym serem i zielonym ogórkiem (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Jabłko.

Obiad : Krem z zielonego groszku zabielany z warzywami na kościach
wędzonych (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Miruna po grecku, ziemniaki (1,4,7). Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Kisiel owocowy własnej produkcji, biszkopt
(bez cukru ) (1,3).

 

 

 

 

Drukuj
Zamknij