Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-03-05 17:09:01
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

06.03.-10.03.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, parówki na gorąco, ketchup, musztarda (1,7).
Herbata owoce leśne, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Marchewka.

Obiad : Zupa pomidorowa z ryżem zabielana z warzywami (marchew,
pietruszka, por, seler ( 1,7,9)).Kopytka z sosem jogurtowo -
-owocowym (1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Bułka zapiekana z żółtym serem, ketchup (1,7).
Herbata owocowa.


WTOREK : : Bułka kajzerka z masłem i z zielonym ogórkiem (1,7), grysik na mleku ( 1,7).
Herbata z cytryną i miodem.

II śniadanie : Jabłko.

Obiad : Rosół z lanym ciastem, z pietruszką z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,3,9)). Kotlety drobiowe, ziemniaki,
surówka z białej kapusty (1,3,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Banan.

ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, czerwoną papryką i szynką (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Melon.

Obiad : Zupa ogórkowa zabielana z ziemniakami z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9 )).Ryż na mleku z jabłkami i z masłem (7).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Mały kołaczyk z nadzieniem jabłkowym (1,3,7).


CZWARTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, jajecznica na maśle, szczypiorek (1,3,7).
Herbata z cytryną i miodem.

II śniadanie : Gruszka.

Obiad : Barszcz zabielany z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)).Fasolka po bretońsku z kiełbasą, bułka paryska (1).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Kisiel owocowy własnej produkcji, biszkopt bez cukru (1). Kisiel owocowy własnej produkcji, biszkopt bez cukru (1).


PIĄTEK : I śniadanie : Bułka maślana z masłem i miodem (1,7).
Mleko (7), herbata malinowa.

II śniadanie : Orzechy ( mieszanka studencka ) (8).

Obiad : Zupa grochowa zabielana z warzywami na kościach
wędzonych (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Mintaj panierowany, ziemniaki, surówka z jabłek i z marchewki (1,3,4).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Budyń waniliowy (1,7).

 

 

 

Drukuj
Zamknij