Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-02-25 09:22:01
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

27.02.-03.03.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, żółtym serem, szynką i kiszonym ogórkiem (1,7).
Herbata żurawinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Orzechy (mieszanka studencka (8)).

Obiad : Zupa pieczarkowa zabielana z makaronem z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9 )).
Naleśniki z dżemem truskawkowym (1,3,7).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).

 

WTOREK : Pieczywo mieszane z masłem i roszponką (1,7), owsianka z mlekiem (1,7).
Herbata z cytryną i miodem.


II śniadanie : Ananas.

Obiad : Rosół z makaronem, z pietruszką z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,3,9)). Udźce z kurczaka, kasza bulgur,
sałatka : (sałata lodowa, czerwona papryka, zielony ogórek, kukurydza, pomidor, sos vinegret) (1,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Mus owocowy.



ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, sałatką makaronową z szynką, kukurydzą, papryką czerwoną i zielonym ogórkiem (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Gruszka.


Obiad : Zupa brokułowa zabielana z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Pierogi z truskawkami z masłem i miodem (1,3,7).
Woda niegazowana

Podwieczorek : Chałka z masłem (1,7), jabłko.
Herbata owocowa.


CZWARTEK : I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, pasta twarogowa na słodko (1,7).
Herbata z cytryną i miodem.

II śniadanie : Banan.

Obiad : Krem z dyni z curry zabielany z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Gulasz wieprzowy zabielany, kasza pęczak, ogórek kiszony (1,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Kołaczyk z serem (1,7).
Herbata owocowa.


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, żółtym serem, pomidorem i kiełkami (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (7).


II śniadanie : Winogrona.

Obiad : Krem z zielonego groszku zabielany z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9). Miruna panierowana (1,3,4), ziemniaki,
mizeria (7).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Batonik zbożowy (1).

 

 

Drukuj
Zamknij