Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-01-28 10:39:51
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 30.01.- 03.02.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, szynką i zielonym ogórkiem (1,7).
Herbata z owoców leśnych, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Morele suszone.

Obiad : Rosół z lanym ciastem z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler ( 1,3,9 )). Makaron pełnoziarnisty z masłem i twarogiem (1,7).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Kanapka z masłem , żółtym serem i czerwoną papryką ( 1,7). Herbata owocowa.


WTOREK :I śniadanie : Chałka z masłem i miodem (1,7).
Mleko (7).

II śniadanie : Ananas.

Obiad : Krupnik z ziemniakami, z pietruszką z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler (1,9)). Udźce z kurczaka, ziemniaki,
mizeria (1,7 ).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Rogalik z nadzieniem owocowym (1,3).
Herbata owocowa.

 

ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, parówki na gorąco, ketchup (1,7). Herbata z cytryną i miodem (1).

II śniadanie : Jabłko.


Obiad : Zupa pomidorowa z ryżem zabielana z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler ( 1,7,9)). Racuchy z sosem jogurtowo -
- truskawkowym ( 1,3,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Mandarynka.


CZWARTEK : I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, serkiem śmietankowym, kiełki (1,7).
Bawarka, herbata owocowa ( 1,7 ).

II śniadanie : Orzechy ( 8 ).

Obiad : Krem z brokułów zabielany z warzywami, grzanki własnej
produkcji (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)). Leczo z kiełbasą z warzywami : cukinia, papryka czerwona, pomidory , bułka paryska (1).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Soczek pomarańczowy 100 %.


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, jajko na twardo z sosem jogurtowym (1,3,7).
Herbata malinowa

II śniadanie : Banan.

Obiad : Zupa fasolowa z warzywami marchew, pietruszka, por, seler (1,9)). Mintaj, kasza bulgur, marchewka jabłkiem (1,4,3).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Batonik zbożowy ( bez cukru ) (1).

 

 

 

Drukuj
Zamknij