Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2023-01-22 21:11:19
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 

23.01.- 27.01.2023

PONIEDZIAŁEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, szynką i zielonym ogórkiem (1,7).
Herbata truskawkowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

II śniadanie : Marchewka.

Obiad : Barszcz z ziemniakami zabielany z warzywami (marchew,
pietruszka, por, seler 1,7,9)). Ryż na mleku z jabłkami (1,7).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Bułka zapiekana z masłem czosnkowym, ketchup (1,7).


WTOREK :I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem , żółtym serem i pomidorem (1,7). Mleko (7).

II śniadanie : Rodzynki.

Obiad : Rosół z makaronem, pietruszką z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9)). Pałki z kurczaka, kasza bulgur, brokuły na parze (1).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Jogurt owocowy własnej produkcji (7).

 

ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na gorąco, ketchup (1,7).
Herbata malinowa, kawa zbożowa z mlekiem (1,7).

 


II śniadanie : Pomarańcza.


Obiad : Zupa jarzynowa z ziemniakami zabielana z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler 1,7,9)). Makaron pełnoziarnisty z masłem i twarogiem ( 1,7).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Banan.


CZWARTEK : I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, serkiem śmietankowym, szczypiorkiem, owsianka na mleku (1,7).
Herbata z miodem i cytryną.

II śniadanie : Gruszka.

Obiad : Krem z dyni zabielany z warzywami, grzanki własnej
produkcji (marchew, pietruszka, por, seler (1,7,9)).
Gulasz wieprzowy, kasza bulgur, ogórek kiszony (1).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Chrupki kukurydziane, mandarynka (1).


PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem i dżemem owocowym.(1,3,7).
Herbata owocowa.

II śniadanie : Słonecznik.

Obiad : Zupa z grochowa z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9)). Jajko sadzone, ziemniaki, kalafior gotowany na parze (3).
Woda niegazowana.

Podwieczorek : Jabłko.

 

Drukuj
Zamknij