Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2020-02-07 18:47:43
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 

Jadłospis od 3 do 7 lutego 2020r.

Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastapić zmiany.

DNI TYGODNIA         ŚNIADANIE              OBIAD PODWIECZOREK
Poniedziałek I śniadanie: pieczywo mieszane (1), polędwica drobiowa, papryka. Herbata owocowa, kawa z mlekiem.
II śniadanie: pomarańcza, woda niegazowana.
Zupa jarzynowa. Makaron z masłem (6), twarogiem (6) i miodem. Woda niegazowana. Kefir, herbata.
Wtorek I śniadanie: pieczywo mieszane (1) z masłem (6), dżemem truskawkowym, herbata owocowa, mleko (6).
II śniadanie: suszona morela, woda niegazowana.
Rosół z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler)z kasya jecymienna. Potrawka z kurczaka z warzywami. Kompot. Jogurt naturalny wlasnej produkcji wieloowocowy, herbata.
Środa I śniadanie: pieczywo mieszane (1) z masłem (6), śledź w oleju, kiełki. Kawa z mlekiem (6), herbata owocowa.
II śniadanie: chrupki kukurydziane, woda niegazowana.
Zupa krem z dyni. Nalesniki  z serkiem naturalnym 6, miodem, truskawka.  Woda niegazowana, cytryna. Actimel,herbata.
Czwartek I śniadanie: pieczywo mieszane (1) z masłem (6), sałata, jajko, ser (6). Herbata, kawa z mlekiem (6).
II śniadanie: winogrono, woda niegazowana.
Zupa  krem z brokula. Pieczen rzymska, ogorek kiszony, kasza bulgur. Kompot. Jablko, owoce, herbata.
Piątek I śniadanie: płatki kukurydziane, mleko (6), bułka kajzerka (1) z masłem (6), pomidor. Herbata owocowa.
II sniadanie: rzodkiewka, woda niegazowana.
Zupa z zielonej soczewicy. Marynowane sledzie, ziemniaki, cebulka, ogorek kiszony. Woda niegazowana. Kołaczyk z serem, herbata.

 

Drukuj
Zamknij