Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2022-10-09 17:16:22
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

  

10.10. - 14.10.2022
PONIEDZIAŁEK: I śniadanie: Pieczywo jasne i ciemne z masłem, szynką drobiową i sałatą lodową (1,7).


II śniadanie: Melon.

Obiad: Zupa pomidorowa zabielana z ryżem i warzywami (1,7) (marchew, pietruszka, por, seler 9)
Makaron z musem owocowym (1,3,7).
Woda niegazowana z limonką.

Podwieczorek: Bułka z masłem czosnkowym i ketchupem (1,7)
Herbata owocowa.


WTOREK: I śniadanie: Bułka grahamka z masłem, twarogiem, rzodkiewką i szczypiorkiem (1,7).
Herbata z cytryną i miodem .
Kawa zbożowa z mlekiem (7).

II śniadanie: Nektaryna.

Obiad: Rosół z makaronem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 1,9).
Kotlety drobiowe, ziemniaki, zielona sałata z sosem jogurtowo - koperkowym (1,3,7).
Kompot jabłkowy.

Podwieczorek: Jogurtowy koktajl truskawkowy (7).

 

ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo jasne i ciemne z masłem, kiełbaski na gorąco, ketchup, musztarda (1,7).

II śniadanie: Gruszka.


Obiad: Zupa pieczarkowa zabielana z ziemniakami i z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 1,9).
Kotlet z jajek, kasza bulgur, marchewka z groszkiem (1,3,7)
Woda niegazowana.

Podwieczorek: Mus owocowy z płatkami migdałów (7,8).

 

CZWARTEK: I śniadanie: Rogal z masłem i miodem (1,7).
Kakao (7).

II śniadanie: Winogrona.
Obiad: Krem z dyni zabielany z grzankami pszennymi z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler (1,9)
Udka z kurczaka, ziemniaki, mizeria (7).
Kompot wieloowocowy.

Podwieczorek : Jabłko.


PIĄTEK : I śniadanie: Bułka kajzerka z masłem, pastą rybną (1,7).
Herbata z owoców leśnych.

II śniadanie : Banan.
Obiad : Zupa fasolowa zabielana z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9,7)
Pierogi z truskawkami, masłem i miodem (1,7).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Pomarańcza.

 

Drukuj
Zamknij