Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2022-10-03 07:13:36
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

 03.10. - 07.10.2022

PONIEDZIAŁEK: I śniadanie: Pieczywo jasne i ciemne z masłem (1,7), szynką i papryką.
Herbata malinowa, Mleko (7).


II śniadanie: Banan.

Obiad: Żurek zabielany z ziemniakami i warzywami (1,7) (marchew, pietruszka, por, seler 9)
Naleśniki z serem twarogiem (1,7).
Woda niegazowana z limonką.

Podwieczorek: Kanapka z masłem, serkiem śmietankowym, pomidorem, mix sałat (1,7)
Herbata owocowa.


WTOREK: I śniadanie: Pieczywo jasne i ciemne z masłem, zielonym ogórkiem i szczypiorkiem (1,7).Grysik z sokiem malinowym (1,7).
Herbata z cytryną i miodem .

II śniadanie: Maliny.
Obiad: Rosół z lanym ciastem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 1,9).
Fasolka po bretońsku z kiełbasą (1,9).
Kompot jabłkowy.
Podwieczorek: Ciasto czekoladowe (1,3,7).
Mleko (7).


ŚRODA: I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem, jajecznica ze szczypiorkiem (1,3,7)
Bawarka (7).

 


II śniadanie: Pomidorki koktajlowe.


Obiad: Zupa jarzynowa zabielana z ryżem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9).
Spaghetti z sosem serowo - brokułowym własnej produkcji (1,7).
Woda niegazowana z pomarańczą.

Podwieczorek: Jogurt naturalny z winogronami zmiksowanymi z biszkoptami bez cukru (1,7).

 

CZWARTEK: I śniadanie: Pieczywo jasne i ciemne z masłem, pastą z tuńczyka i kukurydzą (1,7).
Kawa zbożowa z mlekiem (7), Herbata z cytryną i miodem.

II śniadanie: Morela suszona.
Obiad: Krem marchewkowy zabielany z grzankami żytnimi z warzywami
( marchew, pietruszka, por, seler (1,9)
Klopsy wieprzowe, kasza bulgur, kapusta oprószona (1,3,7)
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Wafle ryżowe z serkiem (1).
Herbata malinowa.

PIĄTEK : I śniadanie: Pieczywo jasne i ciemne z masłem, żółtym serem i rzodkiewką (1,7).
Mleko (7).

II śniadanie : Jabłko.
Obiad : Zupa grochowa z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9,7).
Mintaj, ziemniaki, sałatka : sałata lodowa, ogórek zielony, pomidor, papryka czerwona, kukurydza, czerwona cebula ) (1,4).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek : Banan.
Herbata .

 

Drukuj
Zamknij