Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2022-09-18 19:26:38
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

19.09. - 23.09.2022
PONIEDZIAŁEK: I śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem (1,7), pomidorem. Płatki kukurydziane z mlekiem (1,7).
Herbata malinowa.

II śniadanie: żurawina.

Obiad: Zupa jarzynowa zabielana (1,7) (marchew, pietruszka, por, seler 9).Ryż z jabłkami i miodem (7).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek: Tortilla z szynką, serkiem śmietankowym, czerwoną papryką, ogórkiem zielonym (1,7), mix sałat.
Herbata.

WTOREK: I śniadanie: : Bułka kajzerka z masłem, twarogiem, jogurtem, zielonym ogórkiem i koperkiem ( 1,7 ).
Herbata z cytryną i miodem.

II śniadanie : Brzoskwinia.
Obiad: Rosół z makaronem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 1,9).
Spaghetti z mielonym mięsem wieprzowym w sosie pomidorowym (1).
Kompot rabarbarowy.

Podwieczorek: Rogalik drożdżowy (1,3,7).
Mleko (7).

ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem , sałatką makaronową ( szynka, cebula czerwona, papryka czerwona, ser żółty, zielony ogórek (1,7).
Herbata owocowa.

II śniadanie: Jabłko.

Obiad: Zupa ogórkowa z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9).
Knedle ze śliwkami z musem owocowym (1,3,7)
Woda niegazowana z limonką.

Podwieczorek: Jogurt owocowy (7).


CZWARTEK: I śniadanie: Bułka grahamka z masłem i dżemem truskawkowym (1,7).
Mleko (7), herbata z cytryną i miodem.

II śniadanie: Winogrono.
Obiad: Zupa pieczarkowa zabielana z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9)
Łazanki z kiełbasą i kapustą kiszoną (1).
Kompot jabłkowy.

Podwieczorek : Ciasto ze śliwkami (1,3,7).
Herbata.

PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, serem i czerwoną papryką (1,7).
Mleko (7).

II śniadanie : Banan.
Obiad : Zupa grochowa z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9,7)
Ryba po grecku (1,4) kasza bulgur z makaronem (1),brokuły w sosie jogurtowo - czosnkowym (7).
Woda niegazowana z pomarańczą.

Podwieczorek : Wafle ryżowe z powidłami śliwkowymi (1).
Herbata owocowa.

Drukuj
Zamknij