Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2022-06-26 17:42:19
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

24.06. - 30.06.2022
PONIEDZIAŁEK: Pieczywo mieszane z masłem , żółtym serem i zielonym ogórkiem (1,7).
Herbata, mleko (7).

II śniadanie: słonecznik.

Obiad: Zupa krem z brokułów z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9).Makaron wieloziarnisty z miodem (1).
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek: Mus owocowy.
Herbata.


WTOREK: I śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem i makrelą w sosie pomidorowym (1,7).
Herbata owocowa.

II śniadanie : Jabłko.
Obiad: Rosół z makaronem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9). Kotlet drobiowy z warzywami na patelnię (3).
Kompot owocowy.

Podwieczorek: Kisiel owocowy własnej produkcji, biszkopty (1).
Woda niegazowana.


ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, szynką i pomidorem (1,7). Herbata owocowa.
II śniadanie: Rodzynki.

Obiad: Zupa ogórkowa z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9).
Pierogi z truskawkami i masłem (1,7)
Woda niegazowana.

Podwieczorek:
Pieczywo chrupkie z dżemem truskawkowym (1).


CZWARTEK: I śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem i miodem (1,7).
Płatki śniadaniowe z mlekiem (1,7).
Herbata.

II śniadanie: orzechy laskowe.
Obiad: Zupa fasolowa z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9).
Ryba Mintaj (4), kasza bulgur, masłowa z sosem jogurtowym (1,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Soczek owocowy 100 %.

 

 

Drukuj
Zamknij