Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2022-06-19 09:53:31
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

20.06. - 24.06.2022
PONIEDZIAŁEK: Pieczywo mieszane z masłem (1,7), szynką i zielonym ogórkiem.
Herbata, kawa z mlekiem (7).

II śniadanie: Gruszka.

Obiad: Barszcz zabielany z warzywami (7) (marchew, pietruszka, por, seler 9).Spaghetti z sosem serowo-brokułowym (1,7 )
Woda niegazowana.

Podwieczorek: Wafle ryżowe z bananami i powidłami śliwkowymi (1) Herbata.


WTOREK: I śniadanie: Bułka kajzerka z masłem (1,7) serem i czerwoną papryką.
Mleko (7).

II śniadanie : Melon.
Obiad: Rosół z makaronem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9). Gulasz z wątróbki z ziemniakami i kiszonym ogórkiem.
Kompot owocowy.

Podwieczorek: Kisiel malinowy własnej produkcji, biszkopty (1).
Woda niegazowana.


ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, serkiem śmietankowym i rzodkiewką (1,7). Herbata owocowa.
II śniadanie: jabłko.

Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9).
Pierogi z truskawkami i masłem (1,7)
Woda niegazowana z pomarańczą.

Podwieczorek:
Soczek pomarańczowy 100 %.


CZWARTEK: I śniadanie: Bułka kajzerka z masłem i miodem (1,7).
Herbata, bawarka (7).

II śniadanie: żurawina.
Obiad: Rosół z kaszą z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9).
Podudzia z kurczaka, kasza bulgur, sałata zielona z sosem jogurtowym (1,7).
Kompot owocowy.

Podwieczorek : Arbuz.
Herbata.

PIĄTEK : I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem (1,7), płatki czekoladowe z mlekiem (1,7).
Herbata owocowa.
II śniadanie : słonecznik.
Obiad : Zupa z czerwonej fasoli z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9,7)
Ryba Mintaj w panierce (4) , kasza bulgur, mizeria (7).
Woda niegazowana z cytryną.
Podwieczorek : Batonik musli (1).
Herbata owocowa.

 

 

Drukuj
Zamknij