Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2022-06-13 18:43:42
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

13.06. - 17.06.2022
PONIEDZIAŁEK: I śniadanie: Bułka kajzerka z masłem (1,7), pasta jajeczna (3) Herbata owocowa.
Herbata owocowa.

II śniadanie: Rodzynki.

Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem w kształcie ryżu z warzywami (7) (marchew, pietruszka, por, seler 9).Makaron wieloziarnisty z miodem i twarogiem (1,7 ).
Woda niegazowana z pomarańczą.

Podwieczorek: Tortilla z szynką, warzywami (sałata lodowa, ogórek zielony (1) ).
Herbata.


WTOREK: I śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem (1,7).
Parówka na gorąco z ketchupem, musztardą. Kawa zbożowa z mlekiem (7). Herbata malinowa
II śniadanie : Jabłko.
Obiad: Rosół z makaronem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9).
Pierogi z mięsem, cebulą i masłem (1,7)

Kompot owocowy.

Podwieczorek: Banan. Woda niegazowana.

ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, szynką i serem (1,7). Kakao.

II śniadanie: pomidorki koktajlowe.

Obiad: Zupa krupnik z kaszą jęczmienną (1) z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9).
Łazanki z kiełbasą, kapustą i pieczarkami.(1)
Woda niegazowana z cytryną.

Podwieczorek: Pieczywo chrupkie, pasta twarogowa z rzodkiewką (1,7)
Herbata.


CZWARTEK: I śniadanie: BOŻE CIAŁO
II śniadanie:
Obiad:
Podwieczorek :

PIĄTEK : I śniadanie : Bułka kajzerka z masłem(1,7),płatki czekoladowe z mlekiem (1,7), herbata owocowa.
II śniadanie : gruszka.
Obiad : Zupa z czerwonej fasoli z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9,7)
Ryba Mintaj w panierce (4) , ziemniaki, mizeria (7).
Woda niegazowana.
Podwieczorek : Batonik musli (1).
Herbata owocowa.

 

Drukuj
Zamknij