Biuletyn Informacji Publicznej

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie

Podgląd wersji

Podgląd wersji.
Data wytworzenia: 2022-06-06 06:21:27
Redaktor: Jagiełło Edyta
Opis: Modyfikacja treści strony

06.06. - 10.06.2022
PONIEDZIAŁEK: I śniadanie: Pieczywo mieszane z masłem (1,7). Płatki czekoladowe z mlekiem (1,7).
Herbata owocowa.

II śniadanie: Rodzynki.

Obiad: Zupa ziemniaczana z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9). Naleśniki z dżemem truskawkowym (1,3,7).
Woda niegazowana z pomarańczą.

Podwieczorek: Bułka kajzerka z masłem czosnkowym, ketchup (1,7). Herbata.


WTOREK: I śniadanie: Bułka maślana z masłem, mleko (1,7).
II śniadanie : Jabłko.
Obiad: Rosół z makaronem z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9). Klopsy mielone (3,7), kasza bulgur (1), ogórek kiszony.
Kompot owocowy.

Podwieczorek: Biszkopty, soczek pomarańczowy 100 %.

ŚRODA: I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, szynką, sałatą zieloną i pomidorem (1,7).
Herbata owocowa.

II śniadanie: żurawina.

Obiad: Zupa jarzynowa z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler (9)). Jajka w sosie musztardowym, ziemniaki (3), kalafior gotowany.
Woda niegazowana z limonką.

Podwieczorek: Wafle ryżowe z powidłami śliwkowymi (1).
Herbata.


CZWARTEK: I śniadanie: Bułka kajzerka z masłem (1,7), serkiem śmietankowym Almette i rzodkiewką (1,7). Kakao (7).

II śniadanie: Gruszka.
Obiad: Rosół z makaronem z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler (1,9). Pałki z kurczaka, warzywa na patelnię (brokuł, ziemniaki, marchewka).
Kompot owocowy.
Podwieczorek : Koktajl malinowy (7).
PIĄTEK : I śniadanie : Pieczywo mieszane z masłem, żółtym serem i zielonym ogórkiem (1,7).
Herbata owocowa.
II śniadanie : orzechy laskowe (8).
Obiad : Zupa krem z zielonego groszku z warzywami ( marchew, pietruszka, por, seler 9, 7).Paluszki rybne, kasza bulgur (1), sałata lodowa z pomidorem i zielonym ogórkiem (1,4).
Woda niegazowana z cytryną.
Podwieczorek : Mus owocowy.
Herbata owocowa.

 

Drukuj
Zamknij