Zespół Szkolno-Przedszkolny w Olzie
Data wytworzenia: | 2021-12-26 08:19:32 |
---|---|
Redaktor: | Jagiełło Edyta |
Opis: | Modyfikacja treści strony |
27. 12 - 31 .12.2021
PONIEDZIAŁEK I śniadanie: Pieczywo mieszane (1) z masłem (7), filetem z makreli w pomidorach. Herbatka. II śniadanie: marchewka, , woda niegazowana
Obiad: Zupa ogórkowa (7) z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9, Ryż na mleku z musem wiśniowo- borówkowym
Woda niegazowana z cytryną
Podwieczorek: Wafle ryżowe z powidłami, herbatka
WTOREK: I śniadanie: Pieczywo mieszane (1) z masłem (7)serem żółty, jajkiem. Herbatka II śniadanie: śliwka, woda niegazowana
Obiad: Krem ziemniaczany (7) z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9, Paluszki rybne, kasza, warzywa na parze. Kompot wieloowocowy
Podwieczorek: Ciasteczko zbożowe, Mleko
ŚRODA: I śniadanie: Pieczywo mieszane (1) z masłem (7), dżemem. Herbatka II śniadanie: owoc suszony, woda niegazowana
Podwieczorek: Krupnik (7) z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9,, Jajko sadzone, ziemniaki, ogórek kiszony, Woda niegazowana z cytryną
Podwieczorek: Płatki z mlekiem, herbatka
CZWARTEK: I śniadanie: Pieczywo mieszane (1) z masłem (7). Jajecznica. Herbatka. II śniadanie: orzech laskowy, woda niegazowana
Obiad: Kapuśniak (7) z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler 9, Pierogi z mięsem, masłem, cebulką. Kompot wieloowocowy
Podwieczorek: Biszkopcik, Sok pomarańczowy
PIĄTEK: Sylwester
PAlergeny:
1)Zboża zawierające gluten i produkty pochodne
3) Jajka i produkty pochodne
4)Ryby i produkty pochodne
7) Mleko i produkty pochodne
8)Orzechy i produkty pochodne
9) Seler i produkty pochodne
Z przyczyn od nas niezależnych w jadłospisie mogą nastąpić zmiany
Kucharka: Intendent: Dyrektor: